Migraine

Hoofdpijn begint in je buik

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Migraine

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082871500, geïllustreerd, 44 blz., July 2018
Formaat: 23.0 (h) x 16.0 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 119 gram.

Uitgever: ShivaniAyurveda

illustrator: Rogier Thoral

beschrijving

Indra R. Kumar is Bachelor in Ayurveda.
Indra doet sinds 2011 onderzoek naar Ayurveda en migraine. Zij heeft een methode ontwikkeld waarmee iedereen zichzelf kan behandelen bij migraine, hoofdpijn, voorhoofdsholte-ontstekingen en andere chronische keel-,neus-, oog- en oorklachten.
Migraine is het eerste 'doe het zelf' boek en we verwachten nog meer van zulke boeken te gaan maken. Indra heeft een droom. En dat is om jou zelf redzaam te maken.
Haar boodschap is dan ook: jouw lichaam is jouw eerste verantwoordelijkheid, neem die in handen.
Precies zoals zij dat zelf van huis uit heeft mee gekregen. Haar oma, die haar als kind genas van mazelen, waterpokken en koorts zonder één aspirientje, staat bij haar in hoog aanzien. Oma heeft haar kleinkinderen de tools meegegeven waarmee ze gezond oud kunnen worden.
Met dit boek kunnen niet alleen mensen met migraine, hoofdpijn en KNO-klachten zichzelf op een fijne manier helpen. Ook mensen die nog geen klachten hebben kunnen zich met behulp van dit boek preventief gezond houden.
Door de drie beschreven handelingen toe te passen zorg je ervoor dat jouw lichaam wordt ontzuurd, de elasticiteit in je spieren en gewrichten wordt versoepeld en de toevoer van zuurstof van en naar de hersenen wordt geoptimaliseerd.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.