Balletrecepten

De ingrediënten van de klassieke ballettechniek

Maricelle Peeters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Balletrecepten

gebonden: € 35.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082870107, geïllustreerd, 160 blz., October 2018
Formaat: 30.2 (h) x 21.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 864 gram.

Uitgever: Balletstudio Le Rêve

redactie: Barbara Witterland

bewerkt door: Valérie Perridon

illustrator: Heleen van der Hoogt; Maricelle Peeters

beschrijving

Met een flinke scheut houding, 500 gram spierspanning, 4 eetlepels uitdraai, 2 theelepels gewichtsverplaatsing, een teentje placering en een snufje verlenging bevat dit boek alle ingrediënten van de klassieke ballettechniek.

Een doeboek waarin je vanaf de allereerste les wordt betrokken door zelf iedere beweging te voelen en te beleven. Geen kant-en-klare maaltijden, maar keukenkastjes vol met ingrediënten die je nodig hebt om de beste balletrecepten te kunnen bereiden en uit te voeren. Zodra je de ingrediënten uit deel 1 van dit boek beheerst en begrijpt, ga je in deel 2 ontdekken hoe je dit kunt toepassen in de beginselen van de klassieke ballettechniek. Zodra je dit ‘geheim’ hebt ontdekt, zul je in staat zijn om jouw ballettechniek keer op keer te verbeteren en heel veel plezier en voldoening beleven aan deze oneindige ontdekkingsreis!

“Dit boek heeft alle ingrediënten die je nodig hebt als je begint met ballet. Balletrecepten legt de klassieke ballettechniek op een duidelijke, leuke en beeldende manier uit, En de metaforen die in dit boek worden gebruikt zullen de lezers nog jaren bij blijven.” Ernst Meisner artistiek coördinator van de Junior Company van Het Nationale Ballet

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.