Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek

Ontbijt-, lunch- en dinerrecepten met 5 ingrediënten die je kunt invriezen

Elise Gruppen-Schouwerwou; Nina de Bruijn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789082859843, geïllustreerd, 144 blz., May 2020
Formaat: 23.9 (h) x 17.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 494 gram.

Uitgever: CLF Media B.V.

serienaam/reeks: Chickslovefood

trefwoorden: makkelijke recepten, weinig ingrediënten, vriezer

beschrijving

Zit je op het moment lange dagen thuis? Dan heb je volop tijd om heerlijke ontbijtjes te maken om je vriezer mee vol te stoppen voor de momenten dat de drukke rat race straks weer begint. Kom maar door met die breakfast
bars en chocomuffins! Of werk je je momenteel juist een slag in de rondte? You’ve got this, haal de spinazie-halloumi quiche maar uit je vriezer, die is vanavond wel ontdooid. Ja, dit is hét Vriezerproof-kookboek van Chickslovefood, bomvol ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en diners die allemaal in je, jawel, diepvries kunnen.

En al die vriezerproof recepten bevatten maar vijf ingrediënten, hè? Want koken met weinig benodigdheden blijft ons unique selling point. Daarnaast staan er in dit boek ook handige vriezertips & -tricks zodat jij in no time echt je hele diepvries vol hebt liggen en het beste uit je vriezer kunt halen. Kortom, Het Vriezerproof-kookboek is een geweldig lekker en handig boek, al zeggen we het zelf. Hier heb je wat aan, wat je situatie nu ook is. Ideaal dat de vriezer vanaf nu altijd at your service is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.