Peters

Michael Boerop

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082859003, 366 blz., May 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: nicmic.com

beschrijving

Ruud Peters is de beste voetballer van de wereld. Zijn leven staat volledig in het teken om Nederland voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen voetbal te maken. Zijn vader heeft hem vanaf zijn geboorte klaargestoomd voor het ultieme doel, ten koste van alles, waardoor zijn vrouw hem haat en zijn oudste zoon hem nooit meer wil zien, behalve op zijn begrafenis.

De journaliste Chris Berger komt achter een verschrikkelijk geheim dat Ruud Peters met zich meedraagt. Terwijl de zaakwaarnemer van de voetballer plotseling wordt vastgezet in een Griekse gevangenis en zijn advocaat op zijn landgoed illegale praktijken van zijn cliënten voor de buitenwereld verborgen probeert te houden, ontrafelt Berger stukje bij beetje en met gevaar voor eigen leven een duister mysterie rond Peters.

Wanneer het Nederlands elftal de finale van het WK-voetbal bereikt, beseft Chris Berger dat het leven van Ruud Peters inzet is geworden van een dramatisch machtsspel en begint voor de journaliste een bloedstollende race tegen de klok.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Michael werkte 10 jaar aan zijn debuutroman. Het idee ontstond tijdens zijn bezoek aan Nederland - Italië op het EK-voetbal 2008.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.