Het Grote Boek met Familiespellen

101 Originele Familie- & Groepsspellen Waar Je Geen Oplader Voor Nodig Hebt

Brad Berger

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Grote Boek met Familiespellen

gebonden: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082858754, geïllustreerd, 344 blz., May 2021
Formaat: 20.8 (h) x 13.2 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 583 gram.

Uitgever: Unravel Publishers

vertaald door: Jolke Bomhof; Ellies Bomhof

trefwoorden: familiespellen groepsspellen spellenboek

beschrijving

Echte gezelligheid, dat is waar deze uitgave van Unravel voor staat. In Het Grote Boek met Familiespellen vind je 101 hilarische, interactieve en uitdagende spellen waarvoor je niets meer nodig hebt dan alleen een pen en papier.

Je beste vrienden leer je door spellen als “Wie heeft dat gezegd?” en “Liegen tot je een ons weegt” nóg beter kennen, maar ook een groep die elkaar pas net ontmoet of collega’s hebben met dit boek grote kans op veel lol, een onvergetelijke kennismaking en blijvende herinneringen.

Er wordt niet alleen een beroep op je strategisch vermogen gedaan, maar ook op ieders creativiteit, oplossend vermogen, snelheid en overtuigingskracht. Bereid je voor op keuzestress, puzzels, dromen, misleiding, verhalen uit een ver verleden, inschattingen maken, hersenkrakers, fantasie, tekenen en nog veel meer. Even offline zijn en tijd voor echte gezelligheid. Want wat is er beter dan genieten van elkaars aanwezigheid en het versterken van relaties!?

Sms'en, tweeten of online surfen is niet toegestaan! Hoewel de kans groot is dat je bij zoveel gezelligheid je telefoon helemaal vergeet.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mensen hebben allerlei manieren om zich te vermaken als ze alleen in de auto zitten. Sommigen luisteren naar muziek of podcasts, anderen bellen graag, nemen de tijd om na te denken, van het uitzicht te genieten of over de andere weggebruikers te klagen.
En Brad Berger? Hij denkt graag na over het nieuwe spel dat hij wil uitvinden voor de eerstvolgende game night met zijn vrienden en familie. De 101 spellen in dit boek zijn allemaal getest en vele keren gespeeld, en degene die het boek hebben gehaald, hebben de beste herinneringen gemaakt met de honderden mensen uit allerlei verschillende groepen waarmee hij de spellen de afgelopen jaren gespeeld heb. Dit zijn dus absoluut zijn favoriete spellen.
Het spellenboek dient drie van de belangrijkste doelen om mensen bij elkaar te brengen:
1. Even géén technologie: Of het vijf minuten duurt of vijf uur, je zult op elkaar gefocust zijn, zonder afgeleid te worden door telefoons of andere technologie.
2. Gemak: Met één boek heb je de keuze uit heel veel soorten spellen voor groepen van allerlei verschillende leeftijden en groottes.
3. Aanpassingsvermogen: Met deze spellen heb jij de controle over welke categorieën en thema’s het beste passen bij de interesses van jouw specifieke groep.
toelichtingEchte gezelligheid, dat is waar de nieuwste uitgave van Unravel voor staat. In Het Grote Boek met Familiespellen vind je 101 hilarische, interactieve en uitdagende spellen waarvoor je niets meer nodig hebt dan alleen een pen en papier.
Je beste vrienden leer je door spellen als “Wie heeft dat gezegd?” en “Liegen tot je een ons weegt” nóg beter kennen, maar ook een groep die elkaar pas net ontmoet of collega’s hebben met dit boek grote kans op veel lol, een onvergetelijke kennismaking en blijvende herinneringen. Er wordt niet alleen een beroep op je strategisch vermogen gedaan, maar ook op ieders creativiteit, oplossend vermogen, snelheid en overtuigingskracht. Bereid je voor op keuzestress, puzzels, dromen, misleiding, verhalen uit een ver verleden, inschattingen maken, hersenkrakers, fantasie, tekenen en nog veel meer.
Even offline zijn en tijd voor echte gezelligheid.
Want wat is er beter dan genieten van elkaars aanwezigheid en het versterken van relaties!?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.