De Laatste Pijl

Laat niets liggen voor het volgende leven

Erwin Raphael McManus

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Laatste Pijl

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082858723, 248 blz., November 2018
Formaat: 20.3 (h) x 12.7 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 337 gram.

Uitgever: Unravel Publishers

vertaald door: Jolke Bomhof; Ellies Bomhof

trefwoorden: maximaal leven potentie

beschrijving

Als je aan het einde van je leven bent gekomen, bepalen niet je successen en mislukkingen of je leven is geslaagd. Al die dingen smelten uiteindelijk samen tot één enkele herinnering, je "leven".

Wat je voldoening zal geven op de dag dat jij je laatste adem uitblaast, is weten dat je een leven hebt geleefd waarin je niets hebt laten liggen. Een leven van onbegrensde ambitie, een hart in vuur en vlam, een leven zonder spijt.

Maar wat je voor de rest van je leven kan achtervolgen, is wat je zou kunnen zijn, maar nooit bent geworden en wat je gedaan kon hebben, maar nooit deed.

De Laatste Pijl is jouw routebeschrijving naar een maximaal leven dat ieders verwachting te boven gaat. Ontdek de geheimen van degenen die door middelmatigheid heen breken, door het inzicht van cultureel pionier en visionair Erwin McManus, waarbij karakteristieke personen bewijzen dat je een leven kunt leiden waarin je alles riskeert, voor een leven dat onmogelijk leek. Stel je voor dat jij ook zo'n leven kunt leiden, waarvan je dacht dat het alleen in je wildste dromen bestond.

We krijgen in dit leven allemaal een pijlenkoker vol pijlen. Nu is de keuze aan jou. Houd jij je pijlen wanhopig bij je, of geef je alles voor een leven in volheid, totdat je niets meer over hebt om te geven.

De tijd is beperkt. Pak de De Laatste Pijl op en stap in de grootste uitdaging van je leven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Erwin Raphael McManus is een relschopper, kunstenaar en culturele visionair, bekend om zijn vermogen om de kracht van creativiteit en spiritualiteit samen te voegen. Hij is MOASIC gestart, een kerk in Los Angeles, die wordt gezien als een van Amerika's meest invloedrijke en innovatieve kerken. Erwin is de auteur van The Artisan Soul, Chasing Daylight, Soul Cravings en The Barbarian Way. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Hij woont in Los Angeles, Californië met zijn vrouw Kim McManus.toelichtingVOORDAT JE STERFT,
LEEF HET LEVEN
WAARVOOR JE GEBOREN
BENT OM TE LEVEN.

Stel je voor dat je alles deed wat voor jou is weggelegd. Dat je met een hart dat overstroomt je laatste adem uitblaast. Dat is een leven in volheid. En dat is de heldhaftige uitdaging van De Laatste Pijl.

Toen de koning van Israël bij de stervende profeet Elisa was, kreeg hij de opdracht om wat pijlen op te rapen en ze op de grond te slaan. Dat deed de koning drie keer, toen stopte hij, hoewel de pijlen nog in zijn hand waren. Het verhaal ging de geschiedenis in als slechts een beperkte overwinning, veroorzaakt door zijn minimale inzet.

Vaak, als wij onze pijlen in onze hand hebben, geven we God de schuld voor onze beperkte overwinningen, terwijl we het zelf zijn die te snel opgeven. We verkiezen levens die zo weinig van God nodig hebben, omdat het zo weinig vergt van onszelf. Maar ik wil God niet op afstand aan het werk zien. En ik wil ook geen geweldige verhalen horen van hoe God aan het werk is in de wereld alsof het fabeltjes zijn, geschreven voor andere mensen in een vorig tijdperk. Ik wil het soort leven leiden dat niet zonder de volheid van Jezus kan.

Voor iedereen die naar meer verlangt, maar genoegen heeft genomen met minder en te snel heeft opgegeven, is deze aansporing van Erwin McManus bedoeld. We moeten handelen alsof ons leven er vanaf hangt, omdat alles aan elkaar verbonden is en alles wat we doen uitmaakt. Neem geen genoegen met minder. Het is alles of niets. Laat niets liggen voor het volgende leven!

Ja, dat gaat je wat kosten. Je zult grote risico's moeten nemen. En er is geen plan B. Je kunt niet in je toekomst stappen als je blijft vasthouden aan het verleden. Je moet er alles voor geven, zelfs je laatste pijl. Maar het is de enige manier om een leven in volheid te leiden, vol intense vreugde en grootse strijd—met een hart dat overstroomt en een pijlenkoker waarin geen pijl meer te vinden is.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.