Chardonnay Sundays

Vriendinnen voor het leven

Maya W.F.

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Chardonnay Sundays

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082855067, 306 blz., March 2020
Formaat: 20.8 (h) x 14.0 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 412 gram.

Uitgever: Lucky Canard

redactie: Jay Th.

trefwoorden: geheimen voor elkaar spanning vriendinnen voor het leven vriendschap

beschrijving

Een verhaal over vier vriendinnen, de beste vriendinnen. Vanaf hun kennismaking op de middelbare school tot aan hun huidige volwassen leven met partners en kinderen. Op het eerste gezicht lijkt het een onwaarschijnlijke combinatie van niet bij elkaar passende karakters maar toch werkt het en gaan ze voor elkaar door het vuur.
In al die jaren komen ze op zondagmiddag bij elkaar onder het genot van een wit wijntje. Ze delen hun ervaringen, lief en leed, elke zondagmiddag opnieuw, zonder uitzondering of afmelding ooit.
Maar die gezelligheid is uiteindelijk flinterdun en schijn bedriegt. Jaloezie, bedrog en frustratie blijken aan de orde van de dag. Toch blijven ze elke zondag weer, jarenlang, met hun glaasje koele Chardonnay gezamenlijk proosten op hun langdurige hechte vriendschap. Of toch niet? Door alle ervaringen en het onderlinge bedrog knapt er iets bij 1 van hen, met alle gruwelijke en bloederige gevolgen van dien. Maar wie breekt er uiteindelijk en blijkt in staat tot dit nietsontziende geweld?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Maya W.F. is geboren in 1971 in Noord-Holland (NL), als jongste van 2 dochters. Als klein meisje probeerde zij al te ontsnappen aan het dagelijkse drama om haar heen en vond zij een uitweg in de fantasiewereld van het geschreven woord.
De inspiratie voor haar boeken put zij grotendeels uit haar eigen leven en ervaringen.
Een klein deel echter zal altijd uit dat hele kleine hoekje in haar achterhoofd komen:
de donkere en schimmige fantasie wereld…
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.