Mest voor de werkvloer

Fleur Brockhus

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082853377, 80 blz., September 2019
Formaat: 21.2 (h) x 13.7 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 150 gram.

Uitgever: Brockhus en Brockhus

fotografie: Veronique Bontrup

beschrijving

Mest voor de werkvloer is een inspiratiebundel voor medewerkers en werkgevers. Van bakkerij tot bank. Om verzuim, burn-out en uitstroom te helpen voorkomen. Om werkplekken interessant en duurzaam te maken voor de volgende generatie. En vooral: om meer plezier te hebben op het werk.

Fragmenten uit Mest voor de werkvloer:
“En met het oog op de veranderende wereld, waarin steeds meer mensenwerk door robots wordt gedaan, is het ook nog eens slim om te werken aan je persoonlijkheid. Een contract opstellen of data invoeren kan elke idioot. Maar sociale voelsprieten en communicatieskills zijn minder makkelijk te programmeren.”

“Doe anders dan de rest. Zet voldoende slaap voortaan kantoorbreed op nummer 1. Nodig onderzoekers uit om iets te komen vertellen over slaap. Vraag hoe je medewerkers slapen. Geef medewerkers een sleep tracker en beloon ze voor voldoende nachtrust. Is dat geen mooie droom?”

Fleur Brockhus werkte als advocaat bij een groot kantoor op de Zuidas. Haar hart lag elders, zo bleek toen haar debuutroman De urenfabriek verscheen.Sindsdien werkt zij als columnist, storyteller, creatief consultant en werkgelukdeskundige. Ook schreef ze een tweede en derde boek: Juffrouw Holle, sprookje voor de moderne vrouw en De inspiratiepraktijk.

Verder schrijft ze blogs voor Fleursfinest.com en organiseert van daaruit inspiratiewandelingen en creatieve workshops voor bedrijven.

Over De urenfabriek: ‘Grappig en erg herkenbaar!’ VIVA

Over Juffrouw Holle. Een sprookje voor de moderne vrouw: ’Hilarisch’ MARIE-CLAIRE

Over De inspiratiepraktijk: ‘Herkenbaar’ ELEGANCE

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.