Verzamel hand en voetafdrukken

van 0 tot en met 6 jaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verzamel hand en voetafdrukken

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789082851908, geïllustreerd, 144 blz., June 2018
Formaat: 22.1 (h) x 22.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 521 gram.

Uitgever: Me on Paper

illustrator: Sophie Van Bragt

beschrijving

Verzamel hand- en voetafdrukken van 0 tot en met 6 jaar is een creatief doeboek waarin de groei van de handjes en de voetjes van een jong kindje vastgelegd wordt voor later. Door middel van de mooiste afdrukken met water- en vingerverf wordt de bijzondere groei van het babyhandje tot een grote hand ontdekt. Het boek bevat daarnaast twee andere onderdelen, namelijk een familieonderdeel en een uitgebreid creatief hoofdstuk.
Papa, Mama, opa, tante, broertje of zusje... De hele familie komt aan bod. Bijvoorbeeld bij de opdracht De familieboom, waar vingerafdrukken worden gebundeld. Een waardevolle print voor later.

Het creatieve hoofdstuk De kleine kunstenaar stimuleert de creativiteit van het kindje.
De vrolijke en herkenbare illustraties vragen kindjes de tekening af te maken door middel van zijn of haar vinger-, hand- of voetafdrukken. Bijvoorbeeld: Maak van je hand een olifant
Het speciale van iedere opdracht is: er kan niets fout gaan! De olifant is groot of klein, met dikke billen of juist een lang slurf. Per leeftijdsjaar worden de opdrachten uitdagender. De ontwikkeling van het kindje wordt zichtbaar, er ontstaan bijzondere momenten en een fijne samenwerking met het kindje.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.