Vera en de boom van Vidamor

Reynier Molenaar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vera en de boom van Vidamor

gebonden: € 15.45

ISBN: 9789082851502, geïllustreerd, 40 blz., June 2018
Formaat: 29.8 (h) x 28.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 722 gram.

Uitgever: Uitgeverij BLOP

illustrator: Dimitri Stevenheydens

beschrijving

Vera tekent en schildert graag wat ze buiten ziet. Maar op een dag wil ze niet langer thuiszitten. Ze wil naar het park van Vidamor. Er staat daar een grote boom. Als zij die met een bezoek vereert, gebeurt er iets wat zij niet had verwacht. Vera en de boom sluiten vriendschap met elkaar. En dan fluistert deze houten vriend haar ook nog een geheim in!
Vera en de boom van Vidamor gaat over wat bomen betekenen voor mensen, groot en klein. Bomen in het bos, het park en in tuinen. Dat ze niet zonder elkaar kunnen. Dat ze ons een fijn gevoel geven. Zoals vader, moeder, broertjes, zusjes en andere familieleden, die ook op elkaar zijn aangewezen.

‘Het is helemaal niet moeilijk om van bomen te houden. Bomen zijn waarschijnlijk de aardigste levende wezens ter wereld.’
Leeftijdsindicatie: 6-9 jr.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Schrijver Reynier Molenaar (1960) heeft diverse kinderboeken op zijn naam staan. Zijn maatschappelijke betrokkenheid verklaart de thema's van zijn kinderboeken. Hij is o.a. werkzaam bij de overheid en was tot voor kort redacteur van diverse educatieve boeken voor het middelbaar en hoger onderwijs.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.