Het stoere mannen dieet

Alex Maas

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het stoere mannen dieet

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082844535, geïllustreerd, 208 blz., May 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 623 gram.

Uitgever: MKBM Publishing

fotografie: Remy Sapuletej

bewerkt door: Jim Mulder

beschrijving

Het Stoere Mannen Dieet is voor elke man die in 8 weken wilt afvallen of aankomen. In Het Stoere Mannen Dieet loop ik je door mijn verhaal en vertel ik je over mijn ervaringen met de weg naar een fit lichaam.

Ga aan de slag met mijn 8-wekendieet. Naast uitgeschreven voedings- en trainingsschema’s waar jij niet meer bij hoeft na te denken, staat dit boek ook vol informatie over de verschillende methodes en technieken waarmee je kunt afvallen of aankomen. Ik maak diëten makkelijk én lekker.

Nog nooit is er zo eerlijk gesproken over onderwerpen als anabolen, waarbij ook doctoren uitvoerig aan het woord komen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en vele (mannelijke) taboes, waaronder puistjes en flirten met vrouwen, worden bespreekbaar gemaakt.

De kracht van mijn boek zit ‘m in de aanpak, de eerlijkheid en openheid in wat wij mannen nu echt belangrijk vinden. Je zal jezelf herkennen en tegelijkertijd meer uit jezelf willen halen. Succes!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alex Maas is personal trainer en bekend van reality-tv op de Nederlandse televisie. Hij heeft in 2019 als winnaar uitgeroepen van het programma WFL Boxing Influencers. Op 21 mei lanceert Alex zijn eerste boek genaamd Het Stoere Mannen Dieet.toelichtingHet Stoere Mannen Dieet is voor elke man die in 8 weken wilt afvallen of aankomen. In Het Stoere Mannen Dieet loop ik je door mijn verhaal en vertel ik je over mijn ervaringen met de weg naar een fit lichaam.Ga aan de slag met mijn 8-wekendieet. Naast uitgeschreven voedings- en trainingsschema’s waar jij niet meer bij hoeft na te denken, staat dit boek ook vol informatie over de verschillende methodes en technieken waarmee je kunt afvallen of aankomen. Ik maak diëten makkelijk én lekker.Nog nooit is er zo eerlijk gesproken over onderwerpen als anabolen, waarbij ook doctoren uitvoerig aan het woord komen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en vele (mannelijke) taboes, waaronder puistjes en flirten met vrouwen, worden bespreekbaar gemaakt.De kracht van mijn boek zit ‘m in de aanpak, de eerlijkheid en openheid in wat wij mannen nu echt belangrijk vinden. Je zal jezelf herkennen en tegelijkertijd meer uit jezelf willen halen. Succes!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.