Het geheim van de Multi Faced Leider

Ontdek hoe jij je leiderschap meer gezicht geeft

Leo Versluys

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het geheim van de Multi Faced Leider

gebonden: € 25.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082842005, geïllustreerd, 232 blz., May 2018
Formaat: 24.2 (h) x 17.8 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 807 gram.

Uitgever: opus uitgevers

beschrijving

Heb jij als leider wel eens het gevoel dat je gedrag of resultaat verbeterd kan worden? Dat er nog meer inzit dan er uitkomt?

Helaas blijven veel leiders voortkabbelen in hun werk en leven. Niet omdat ze slap zijn, maar omdat onze persoonlijkheid ons constant op het verkeerde been zet waardoor we een grote kans lopen om met ons leiderschap in vaste patronen te raken. We hebben het vaak zelf niet eens in de gaten.

Dit boek zet jou als beginnende of (zeer) ervaren leider in beweging en legt eenvoudig uit waarom jij en andere leiders bepaald gedrag laten zien. Het laat zien hoe eenvoudig het is om in de spiegel te kijken van jezelf als leider en als mens. Je ontdekt met tientallen praktijkvoorbeelden, oefeningen en praktische tips wat de psychologie is achter jouw leiderschap en welk type leider jij bent met alle plussen en minnen en hoe je met dat type nog significanter kunt worden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Leo Versluys (1962) is Senior Partner bij N2Growth en verantwoordelijk voor leiderschapsontwikkeling en executive coaching in de Benelux. Met de zeldzame combinatie van psychologische kennis én ervaring als executive heeft hij van zijn passie een succesvolle onderneming gemaakt in het adviseren en coachen van leiders op alle niveaus.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.