Het komt op als...

Cees Baerts

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789082828702, 152 blz., September 2018
Formaat: 22.0 (h) x 13.4 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 195 gram.

Uitgever: Broca Coaching

redactie: Eveline Broekhuizen

illustrator: Ton Broek

fotografie: Mihlo Baerts

redactie: Fabian Smit

beschrijving

Een bundel met korte verhalen die opkomen als…

Verhalen geïnspireerd op alledaagse situaties. Verhalen die raken. Soms komisch, dan weer kritisch, maar nooit kwetsend. Het schrijfplezier spat van de pagina’s.

Als in een pentekening zet Cees Baerts zijn scherpe observaties en personages op papier: de vrouw aan de bar, de aannemer die na een lange dag hard werken weer thuiskomt, de jongen die leesblind was en op latere leeftijd toch schrijver werd.

Cees Baerts (Amsterdam, 1953) staat in Purmerend en omstreken bekend als de loodgieter. Dat hij de pen zou oppakken om verhalen te schrijven, hadden weinigen verwacht. Maar hij schrijft net zo makkelijk als hij praat en laat talloze lezers genieten van zijn korte verhalen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Cees Baerts is een typische Amsterdammer met een geheel eigen bonte kijk op het leven. Op de lagere school werd hem verteld dat hij ‘leesblind’ was en nooit een vak zou kunnen leren. Gedreven als hij was leerde hij op latere leeftijd lezen en schrijven. Maar groeide ook uit tot een gewiekste ondernemer. Nu schrijft hij boeken met korte verhalen en over onderlinge communicatie.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.