Druppy in de wereld vol kleuren

Sander Cruz

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Druppy in de wereld vol kleuren

gebonden: € 13.50

ISBN: 9789082827101, geïllustreerd, 32 blz., May 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Arpenco

vertaald door: G. Arp

trefwoorden: dieren emoties kleuren vriendschap

beschrijving

‘Wie ben jij, oranje wezentje?’, vraagt Betsy de vlinder aan een klein, verdwaald figuurtje. Aan het begin van zijn avontuur heeft Druppy nog geen idee. Maar gaandeweg ontdekt hij, met hulp van een bonte stoet dieren, de wondere wereld van kleuren, emoties, vriendschap … en zichzelf. Ontdek de wereld met Druppy!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Sander Cruz haalde zijn Bachelor of Fine Arts aan de University of Santo Tomas in Manila. Hij woont en werkt als grafisch ontwerper, illustrator en multimedia kunstenaar in Taguig City in de Filipijnen, met zijn vrouw en dochter, katten en hond.
Het idee voor het karakter en voor de hoofdthema’s van ‘Druppy in de wereld vol kleuren’ – het laten ontdekken van de pracht van kleuren en de natuur – is ontstaan tijdens een reis van de auteur naar Europa. ‘Druppy in de wereld vol kleuren’ is zijn eerste boek, maar er zijn al volop ideeën voor volgende avonturen.
toelichting‘Wie ben jij, oranje wezentje?’, vraagt Betsy de vlinder aan een klein, verdwaald figuurtje. Druppy weet niet wie en waar hij is als hij wordt gevonden door Betsy. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar zijn familie. Daarmee begint een avontuurlijke tocht van Druppy, waarin wordt hij vergezeld door de hulpvaardige vlinder en een geheimzinnige en veranderlijke kikker. Met gevaarlijke momenten en onverwachte ontmoetingen. Gaandeweg ontdekt Druppy de wondere wereld van kleuren, dieren, emoties, vriendschap … en zichzelf. Als bijzonder wezentje met vele vrienden – uniek, maar niet alleen.
‘Druppy in de wereld vol kleuren’ is een prentenboek voor jonge kinderen, om voor te lezen en samen te bekijken. Het boek is aangevuld met platen waarin ze zelf dieren en kleuren kunnen zoeken.
recensie citaatKleurrijk vormgegeven prentenboek waarin een wezentje ontdekt wordt, zichzelf ontdekt en een afwisselende reis maakt door de wereld met al zijn kleuren, maar ook door de kleurenrijkdom van het bestaan.
Onderweg maakt Druppy nieuwe vrienden, maar er dreigt soms ook gevaar. Als hij vogels ontmoet met allerlei kleuren, blijkt Druppy ook meerkleurig – hij lijkt nu op alle vriendjes die hij onderweg heeft ontmoet.
Sprookjesachtige vertelling die tot de verbeelding spreekt.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.