Juan y Rosa están de vacaciones 1 Leerboek

Samen Spaans leren als extra uitdaging!

Antoinette Gerichhausen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Juan y Rosa están de vacaciones 1 Leerboek

paperback/ gebrocheerd: € 24.80 Tijdelijke prijs tot 30-6-2021, daarna € 28.50.: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082825565, geïllustreerd, 86 blz., June 2019
Formaat: 29.7 (h) x 21.2 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 368 gram.

Uitgever: Cinospaans

serienaam/reeks: Juan y Rosa

bewerkt door: Raoul Soentken

illustrator: Marieke Lambermont

redactie: Iris Kock Coronel

inlezer: Pilar Ramos; Anabel Lumbreras; María Álvarez

beschrijving

Juan y Rosa, de leermethode die je uitdaagt om samen te werken, jezelf te laten zien en ondertussen zelfstandig Spaans te leren leren, te leren reflecteren op je leerproces en zelf verantwoordelijkheid leren dragen voor het leren van een extra wereldtaal uit de Latijnse hoek.

Dit leerboek 1 hoort bij het werkboek 1, antwoordenboek 1 en de USB-stick N1 waarop de audioclips staan ter begeleiding op de uitspraak van het Spaans. De audioclips begeleiden zowel de woordenlijsten en dialogen uit het leerboek 1 als de luistervaardigheidsoefeningen bij de opdrachten uit het werkboek 1 waaronder Spaanse muziek.

U kunt ook kiezen voor de gratis digitale omgeving van "Juan y Rosa", genaamd Edmodo.com. Naast alle audioclips zijn ook alle websitelinks en extra oefenmateriaal opgenomen in Edmodo.
Log in op Edmodo.com en vraag om de groepscode van deel 1 via info@juanyrosa.com.


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)https://www.linkedin.com/in/antoinettegerichhausen/inhoudsopgaveLeerboek deel 1 vormt samen met Werkboek 1, Antwoordenboek 1 en USB-stick.N.1 deel 1 van de serie Juan y Rosa.
Dit leerboek heeft tien hoofdstukken. De onderwerpen staan dichtbij de belevingswereld van de basisscholier die op vakantie gaat naar Spanje. Ieder hoofdstuk begint met het presenteren van de 3 of 4 leerdoelen van het betreffende hoofdstuk. De leerlingen worden gestimuleerd die leerdoelen te behalen door de woordenlijsten en de groene blokken te leren met behulp van spellen en activiteiten in het werkboek. Ze worden uitgedaagd om op meerdere manieren het leren uit te proberen en zo zelf te ontdekken welke manier het beste bij hem/haar past! Met een aantal extra spellen, te vinden op de website of in Edmodo, kunnen de leerlingen de woordenlijsten en groene blokken nog extra oefenen.
Don Toro, een personage in het boek, is de begeleider van de leerling. Hij staat, binnen twee werkdagen, klaar voor het beantwoorden van vragen.
Na afronding van deel 1, Spaans leren op A1+ niveau van ERK (Europees Referentie Kader) kan de leerling doorgaan met Spaans leren met deel 2 op A2+ niveau.
toelichtingJuan y Rosa, de leermethode die je uitdaagt om samen te werken, jezelf te laten zien en ondertussen zelfstandig Spaans te leren leren, te leren reflecteren op je leerproces en zelf verantwoordelijkheid leren dragen voor het leren van een extra wereldtaal uit de Latijnse hoek.

Dit leerboek 1 hoort bij het werkboek 1, antwoordenboek 1 en de USB-stick N1 waarop de audioclips staan ter begeleiding op de uitspraak van het Spaans. De audioclips begeleiden zowel de
woordenlijsten en dialogen uit het leerboek 1 als de luistervaardigheidsoefeningen bij de opdrachten uit het werkboek 1 waaronder Spaanse muziek.

U kunt ook kiezen voor de gratis digitale omgeving van "Juan y Rosa", genaamd Edmodo.com. Naast alle audioclips zijn ook alle websitelinks en extra oefenmateriaal opgenomen in Edmodo.
Log in op Edmodo.com en vraag om de groepscode van deel 1 via info@juanyrosa.com.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.