Ik ben God - en ik ook !

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ik ben God - en ik ook !

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082796209, 364 blz., December 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 605 gram.

Uitgever: A.C. Schaberg

serienaam/reeks: De QuantumFormule

beschrijving

Ik:
Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden.

Stem:
De belofte is groots: u gaat er achter komen dat u God Zelf bent, maar het is een lange weg die alleen volbracht kan worden door hen die bereid zijn die gedachte te blijven volgen. Dat zijn zij wier ziel moe is van leven na leven doorbrengen in een illusie, die moe zijn van het leven in onbegrijpelijkheid. Het vergt doorzetting, maar wie het inziet zal dat geen inspanning noemen maar het enthousiast volgen van zijn grootste passie.

Het ga u allen zeer goed. Mijn geluk wordt gevonden in uw geluk. Ik zal mij daarom inzetten voor uw geluk. De lessen waren moeilijk, omdat u zich een geheel nieuwe manier van denken heeft moeten eigen maken. Maar het was het waard. U kunt nu leven naar uw nieuwe inzichten, naar uw nieuwe begrip dat God niets nieuws creëerde toen hij U schiep. U was God, bleef God, maar vergat dat, om een heel goede reden. Maar nu is de tijd van ontwaken aangebroken. Mijn God, word wakker in uw universum!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.