In iedereen schuilt een ondernemer!

Zo werkt het in je hoofd & op de werkvloer!

Edwin Hansma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
In iedereen schuilt een ondernemer!

gebonden: € 17.50

ISBN: 9789082792515, 160 blz., February 2021
Formaat: 23.1 (h) x 16.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 366 gram.

Uitgever: FYNCH BV

trefwoorden: mindset ondernemerschap

beschrijving

Meer ondernemerschap tonen. Je hoort het steeds vaker op de werkvloer. Maar hoe doe je dat dan? En waarom doen mensen dat van zichzelf dan niet? Ze runnen thuis toch ook de boel, wat is er anders op het werk dat het daar niet lukt?

Edwin Hansma weet het zeker: In iedereen schuilt een ondernemer! In dit boek legt hij op een toegankelijke en praktische manier uit hoe je deze eigenschap weer AAN kunt zetten. It’s all about mindset!

Aan de hand van kennis uit de wetenschap, twintig jaar praktijkervaring en gesprekken met ruim 30 zeer ondernemende mensen uit diverse branches, geeft hij inzicht, suggesties en handvaten. Middels anekdotes en praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe in de eerste plaats ‘mindset’ en vervolgens ‘omgeving’ belangrijke factoren zijn voor het ontwikkelen van ondernemerschap op de werkvloer.

Dit boek is voor iedereen. Voor iedereen die met meer plezier en eigenaarschap in z’n werk wil staan. Voor organisaties en leidinggevenden die hun medewerkers willen ondersteunen en motiveren om meer ondernemerschap te tonen.
En voor professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen, omdat ze snappen dat verandering een constante is en in beweging komen (=ondernemen) nodig is om bij te blijven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Edwin Hansma (eigenaar FYNCH) is een nieuwsgierige en enthousiaste spreker, life coach en (enter)trainer op het terrein van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk leiderschap. Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze zelf denken. De grootste sta-in-de-weg is hun eigen mindset!toelichtingVoor organisaties en leidinggevenden die hun medewerkers willen ondersteunen en motiveren om meer ondernemerschap te tonen.
En voor professionals die zichzelf verder willen ontwikkelen, omdat ze snappen dat verandering een constante is en in beweging komen (=ondernemen) nodig is om bij te blijven.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.