Vegan Power

Maik Süter; Jessica Tolboom

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vegan Power

paperback/ gebrocheerd: € 29.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082791693, geïllustreerd, 228 blz., August 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Tastebudz

trefwoorden: kookboek plantaardig recepten vegan veganisme veganistisch

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Maik Süter en Jessica Tolboom zijn een echt vegan power koppel. Ze leren je graag gezond te leven zonder dat het ten koste gaat van de dieren en het milieu. Dit alles onder het motto “Bouw mee aan een mooiere wereld, go vegan!”

De recepten zijn met zorg samengesteld met behulp van onze kennis over Vegan en ze zijn uiteraard allemaal 100% dierenleedvrij. Maar naast dat de recepten goed zijn voor het dierenwelzijn stillen ze écht je trek, hebben ze een hele lage ecologische impact en zijn ze stuk voor stuk om van te watertanden.

Verder hebben we ervoor gezorgd dat de recepten zo in elkaar steken dat je ze ook écht gaat maken. Dit betekent dat je dus niet vier supermarkten af hoeft om je ingrediënten bij elkaar te krijgen. De meeste recepten bestaan uit wat basisingrediënten en kruiden en that’s it.

Hierdoor ben je veel eerder geneigd om het boek erbij te pakken na een lange dag en er daadwerkelijk uit te gaan koken. Sterker nog, de recepten zijn zo simpel dat je veel recepten binnen no-time zonder hulp van het boek kunt bereiden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Vegan Power

paperback/ gebrocheerd: € 29.00
Met dit boek in handen kan jij ook gaan profiteren van deze Vegan Power. Als jij namelijk succesvol als vegan door het leven wilt gaan ...

Meer boekennieuws op Facebook.