Jij bent lief(de)!

Laat jouw licht maar stralen!

Ingeborg Stevens

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Jij bent lief(de)!

gebonden: € 12.50

ISBN: 9789082788105, geïllustreerd, 75 blz., April 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Zelf.nu

beschrijving

Een mooiere wereld begint bij jou!

Dit boek in dichtvorm is een geschenk voor jou. Het is een handleiding voor een liefdevol leven, voor alle kleine en grote mensenkinderen. Een cadeau voor nu en voor altijd. Omdat jij van grote waarde bent voor deze aarde! Een rakend boek om te lezen of voor te lezen, waar iedereen zich in zal herkennen.

Het is recht uit het hart geschreven, met passie en vanuit eigen levens- en werkervaring. Met als missie dat ieder kind in contact blijft met en leeft vanuit het hart. Dat het weet dat het helemaal zichzelf mag zijn en blijven. Kortom: om jou en alle kinderen, groot of klein, alles weer te helpen herinneren wat je wist voor je naar de aarde ging, maar misschien weer bent vergeten. Zodat je het fijn vindt hier.

De illustraties in dit boek zijn gemaakt door kinderen. Tekeningen van alles waar zij blij van worden en van houden. En wat ook zo mooi is aan dit boek, er is ook ruimte voor jouw (aan)tekeningen, wensen en dromen! Naast een (voor)leesboek dus ook een waar doeboek. Samen kunnen we de wereld een heel stuk mooier maken. Jij bent liefde, laat jou licht maar stralen!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.