Handboek virtuele groepsfitness

Debbie Koekkoek; Jan Middelkampr

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Handboek virtuele groepsfitness

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082787931, geïllustreerd, 116 blz., April 2018
Formaat: 23.7 (h) x 19.4 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 472 gram.

Uitgever: BlackBoxPublishers

beschrijving

De fitness sector heeft de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen ondergaan en technologie speelt daarbij een belangrijke rol. De trend van virtuele groepslessen is daar een mooi voorbeeld van. Virtuele groepslessen vormen een prachtig product voor alle soorten fitnessclubs. Het verbindt de wereld van binnen de club met andere werelden waar klanten of leden tegenwoordig trainen.
Er was tot op heden geen praktisch handboek beschikbaar voor het succesvol opzetten en managen van virtuele groepslessen. Les Mills als onderdeel van de HDD GROUP, tezamen met First Impression als partner in audiovisuele beleving, veranderen deze situatie en publiceren nu voor het eerst dit handboek over virtuele groepslessen. Dit boek is bedoeld voor club managers, groepsfitness managers of kortweg iedereen die met virtuele lessen aan de slag gaat.

Debbie Koekkoek is werkzaam bij de HDD GROUP als senior consultant. In deze functie verzorgt zij diverse management- en vaardigheidstrainingen op het gebied van sales, retentie, personal training en groepsfitnessmanagement.

Jan Middelkamp is gedrags- en bewegingswetenschapper en development directeur bij de HDD GROUP. Zie: www.janmiddelkamp.com.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.