De gans methode

Hoe jij je eigen antwoorden ontdekt

Sophie Verheij

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De gans methode

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082780215, geïllustreerd, 194 blz., May 2018
Formaat: 14.9 (h) x 10.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 179 gram.

Uitgever: Via Sophia

illustrator: Anjo Vrieling

beschrijving

De Gansmethode
Titel: Heb je een vraag? Vind je antwoord!


De Gansmethode


Achterflap:
Het ganzenbord, een Oudhollands spel die de levensweg symboliseerde is omgezet in een eigentijdse methode om levensvragen te beantwoorden. Daar waar in het oude denken vaste patronen herkenbaar waren, wordt in het nieuwe denken gevraagd om eigen keuzes te maken en te ontdekken wat voor jouw passend is.

Via de Gans methode krijg je een handreiking om in de verschillende situaties jouw eigen weg te kiezen, te voelen wat bij jouw past. Je loopt als het ware om je vraag heen en beziet hem van de verschillende invalshoeken. Door het overzicht, krijg jij duidelijkheid wat jouw volgende meest logische stap is.


Sophie Verheij is opgeleid als Jungiaans therapeut en psycholoog. De Gans methode is ontstaan uit haar interesse in oude wijsheden die ons in onze huidige tijd verder kunnen helpen. Het ganzenbord is van oudsher symbolisch de levensweg. De weg van de held beschreven door Joseph Campbell beschrijft de uitdagingen van de mens. Vanuit deze basis heeft Sophie de vertaalslag gemaakt naar de methode om jouw eigen wijsheid te ontdekken.

Via Sophia www.via-sophia.nl

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.