Let's Ynnovate!

Voor doeners met lef die problemen willen omzetten in innovatieve oplossingen

Fleur Pullen; Esther van der Storm

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Let's Ynnovate!

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082778922, geïllustreerd, 302 blz., November 2018
Formaat: 24.2 (h) x 17.4 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 921 gram.

Uitgever: Ynnovate

illustrator: Laura Peetoom

fotografie: Bart van Hattum

trefwoorden: creatief denken creativiteit innovatie innovatieproces out of the box denken overheid ynnovate

beschrijving

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol veranderen? Hoe krijg je een team in een creatieve flow? En hoe komen daar uiteindelijk de beste vernieuwende én uitvoerbare ideeën uit?

In ‘Let’s Ynnovate!’ nemen Fleur Pullen en Esther van der Storm je mee aan de hand van de Ynnovate-methode. Deze beproefde aanpak wordt inmiddels in heel Nederland toegepast door de Ynnovators: een groeiend netwerk van procesbegeleiders die door Ynnovate zijn getraind om innovatiesessies bij de overheid te begeleiden. Dit boek is voor hen een naslagwerk, maar ook een must-read voor iedereen die nieuwsgierig is naar innovatie en hoe je dat aanpakt.

Innovatie is een houding, een manier van werken en dat zie je ook terug in dit boek. Het ademt energie, zit boordevol inspirerende ervaringen en handvatten voor succesvolle innovatieprocessen. En je hoeft het niet van begin tot eind te lezen om daar ook al meteen mee aan de slag te kunnen gaan. Sla het open op een willekeurige pagina en breng vandaag nog in de praktijk wat je daar leest. Let’s Ynnovate!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fleur Pullen (1980) en Esther van der Storm (1983) werken al sinds 2011 samen aan het vernieuwen van de overheid en zijn co-founders van Ynnovate. Al hun hilarische ervaringen, rare experimenten en mooie ontmoetingen zijn de basis geworden van ‘Let’s Ynnovate!’. Met het schrijven van dit boek zijn Fleur en Esther uit hun eigen routine gestapt. Om zo weer een nieuwe boost te geven aan innovatie bij de overheid.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.