Requiem voor een Pietje

Marjan van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Requiem voor een Pietje

paperback/ gebrocheerd: € 17.45

ISBN: 9789082764932, 240 blz., October 2018
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 340 gram.

Uitgever: Iskander Uitgevers

beschrijving

We ontmoeten de verwarmingsmonteur met het stukje aan zijn neus, de vrouw die moppert dat je in een boot alleen maar riet ziet en we leren dat je uit moet kijken voordat je de grillplaat aanzet...
'Requiem voor een Pietje' zit vol wonderlijke ontmoetingen, herkenbare worstelingen, hilarische gebeurtenissen en ontroerende overdenkingen.

Marjan van den Berg schrijft sinds 1992 een column in het weekblad Margriet; hoog tijd om er eens een aantal bij elkaar te zoeken en in boekvorm uit te brengen. Het werden er meer dan honderd. Vol humor en relativering, levendig en grappig. Een feest om te lezen en te herlezen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

recensie citaatVan den Berg vertelt op een vermakelijke manier over haar dagelijkse beslommeringen en overpeinzingen, waarbij verhalen over haar gezin met drie volwassen dochters de boventoon voeren. Zij schroomt niet zich kwetsbaar op te stellen en de lezer kan niet anders dan bewondering en sympathie voor haar voelen. Hoewel een groot deel van de columns een humoristische ondertoon heeft, weet ze ook feilloos een gevoelige noot toe te voegen waardoor de bundel de juiste diepgang heeft.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.