Die Sanne

Marjan van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Die Sanne

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082764918, 240 blz., June 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 330 gram.

Uitgever: Marjan van den Berg Teksten

serienaam/reeks: Sanne

beschrijving

'Die Sanne' is alweer het tiende boek over het leven van Sanne, vol nieuwe avonturen en verwikkelingen.
Het aanstaande huwelijk van haar zoon Wichard met Jennifer biedt een vrolijk vooruitzicht. Sanne geniet van haar werk in 'De Roos en de Koekoek', de winkel voor antiek en curiosa, die bovendien een gat in de markt blijkt te zijn. Er lijkt eindelijk weer rust te komen in het leven van Sanne.
En er is die man. Ze kwam hem tegen op een van haar lange wandelingen met haar trouwe hond Hazel en het lijkt erop dat de boeiende, zwijgzame vreemdeling een bijzondere rol in haar leven zal gaan vervullen. Maar welke rol? En wat heeft de vondst van dat kleine dagboekje daarmee te maken?
Sanne vindt haar weg. Met hulp van Daan, Abel, en alle anderen die haar zo lief zijn. Maar vooral met hulp van juffrouw Schaap, met haar onnavolgbare spreuken. Want, zo zegt Schaapje: 'Liefde is de basis. Met van tijd tot tijd een flink stuk rabarbertaart!'

Marjan van den Berg is freelancejournalist voor verschillende bladen, schoolfrik in hart en nieren en een enthousiaste oma. Ze schrijft met humor, relativering en levenswijsheid en heeft een scherp oog voor het bijzondere in het gewone. Niet voor niets is Sanne al zo vele jaren de meest geliefde pagina in Margriet.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.