Marith

ontdekt de taal van dieren

Astrid de Heij

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Marith

paperback/ gebrocheerd: € 16.45

ISBN: 9789082762914, geïllustreerd, 138 blz., August 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: ABBooks

serienaam/reeks: MARITH

beschrijving

Marith kijkt naar Rinze. 'Ben jij het die tegen mij praat?' Wanneer er naast Marith nieuwe buren komen wonen, sluit Marith al snel vriendschap met hun hondje Rinze. Dan ontdekt ze iets bijzonders van zichzelf. Wordt er dit keer wel naar haar geluisterd? En zou ze met haar talent haar buurhondje Rinze terug kunnen vinden als ze vermist wordt?


Piet Hellemans, dierenarts en presentator bij Beestengeluk en Robs grote tuinverbouwing (SBS6), zegt over MARITH 'Wat is dit een leuk boek geworden!'

Isa (10j) zegt: 'Het werd steeds spannender en ik wilde steeds meer bladzijdes lezen. Ik vind het echt een heel leuk boek!'


Als energetisch therapeut en dierentolk kent Astrid de Heij de enorme meerwaarde van het kunnen 'spreken' met dieren. Het redde zelfs het leven van haar vorige hond Joe.

Het verhaal van Marith is haar eerste kinderboek. Met de avonturen van Marith wil zij een jongere generatie inspireren het natuurlijke talent van kinderen om met dieren te communiceren, te behouden en verder te ontwikkelen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Astrid de Heij-Brouwers woont en werkt in Heerhugowaard. Als energetisch therapeut en dierentolk kent zij de enorme meerwaarde van het kunnen 'spreken' met dieren. Het redde zelfs het leven van haar vorige hond.

Het verhaal van MARITH is haar eerste kinderboek. Met de avonturen van Marith wil zij een jongere generatie inspireren om het natuurlijke talent van kinderen om met dieren te communiceren, te behouden en verder te ontwikkelen.
inhoudsopgaveINHOUD1. Mits 7
2. Nieuwe buren 15
3. Wandelen met rinze 21
4. Het riempje 27
5. Een verwarrend gesprek 35
6. Kind aan huis 41
7. Rinze is weg 47
8. Op zoek naar rinze 51
9. Geen spoor van rinze 59
10. Dromen zijn bedrog, of toch niet? 63
11. Rinze komt terug 73
12. Een mooi cadeau 85
13. Een lastige keuze 89
14. Een artikel in de krant 91
15. Rinze’s verassing 107
16. Beroemd 111
17. Een hond die meedenkt 117
18. Puppy’s 121

toelichtingWanneer Marith vriendschap sluit met haar nieuwe buurhondje Rinze, ontdekt ze al snel dat ze, net als een echte dierentolk, met dieren kan praten. Dan wordt Rinze vermist. Zou ze haar terug kunnen vinden? En wat hebben haar dromen daarmee te maken?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.