50 Best Quotes on Life

Annemarie van Gaal; Heleen Dura-van Oord

 
 

postkaart(en): € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082756210, geïllustreerd, 50 blz., April 2018, Engels
Formaat: 17.2 (h) x 13.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 463 gram.

Uitgever: ShareThatQuote.com BV

serienaam/reeks: Share that quote

beschrijving

Een box vol inspiratie; 50 ansichtkaarten met de mooiste quotes over het leven van bekende en minder voor de hand liggende belangrijke personen uit de geschiedenis. Prachtig vormgegeven. Voor jezelf of om iemand anders mee te inspireren.

Succesvolle ondernemers Annemarie van Gaal en Heleen Dura-van Oord kenden elkaar al jaren toen ze hun gemeenschappelijke liefde voor mooie quotes ontdekten. Allebei laten ze zich zowel in hun professionele als persoonlijke leven inspireren door wijze, grappige, troostende of motiverende woorden van anderen. Ze begonnen elkaar hun eigen favorieten toe te sturen, en ontdekten zo nog meer hoe waardevol het is je te kunnen omringen met de kleine levenslessen die in ieder citaat verscholen liggen.
Het delen van quotes om niet alleen jezelf, maar ook anderen te inspireren werd de basis voor het concept ShareThatQuote.com en daarmee deze eerste box. Heleen Dura-van Oord en Annemarie van Gaal hebben zelf een selectie gemaakt van de meest verrassende, belangwekkende en inspirerende quotes over het leven. Zij hebben deze quotes uniek vormgegeven met internationale ontwerpers in een prachtige en originele box die op zichzelf al een cadeau is.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.