Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!

Ãlles wat je moet weten over werken in de bediening van een modern horecabedrijf

Wouter Verkerk

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 12.95
ISBN: 9789082754612, 120 blz., September 2018
Formaat: 20.6 (h) x 13.0 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 207 gram.

Uitgever: Verkerk Bartstra

redactie: Marije Smit; Haagsch Bureau

beschrijving

Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Wouter’s Big5 en het 12-stappen-gast-contactplan worden in honderden moderne horecabedrijven gebruikt als leidraad voor de dagelijkse service.

Over het boek: Wouter beschrijft de aandachtspunten voor de (nieuwe) medewerker in de bediening van het moderne horecabedrijf. Praktisch uitgewerkte tips, vaktermen en begrippen die je moet kennen. Ook het slimme 12-stappen-gast-contactplan en het Big5 Mystery Visit rapport zijn in dit boek opgenomen.

Dit boekje is dé inwerk- en naslaggids voor medewerkers in het moderne horecabedrijf!

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: