Josefiens Zevende Hemel

Renée Olsthoorn

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Josefiens Zevende Hemel

paperback/ gebrocheerd: € 12.95

ISBN: 9789082754025, 248 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Bed of Roses

trefwoorden: romantiek, liefde, patisserie, vegan, zoete wraak

beschrijving

Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland naar Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen.

Josefien weet het zeker, er is voorlopig geen plaats voor een man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Nooit meer. Ze is gelukkig zo met haar dochtertje, Franse herder Beau en haar Nederlandse familie.

Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen. Jawel, een Engelsman. Hij is in Den Haag voor een internationale conferentie en het huwelijk van zijn halfbroer.

Een discussie in een café maakt duidelijk dat Josefien en Luke heel anders in het leven staan. Hij overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe.

Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters? Trekken tegenpolen elkaar inderdaad aan? Of is hier sprake van een gevalletje `twee geloven op een kussen, daar rust de duivel tussen'?

Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek tussen die twee.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Renée Olsthoorn (Den Haag, 1952) studeerde Frans aan de School voor taal- en letterkunde te Den Haag en is freelance vertaler Frans en Engels.
Als fanatiek fan van Jane Austen schreef Renée jarenlang Pride and Prejudice fanfiction in het Engels, maar sinds 2011 creëert ze haar eigen karakters en schrijft uitsluitend nog in het Nederlands, haar moedertaal.
Dol als ze is op haar geboortestad en op de kust woont Renée nog steeds in Den Haag met haar echtgenoot met wie ze twee kinderen heeft en inmiddels in het rijke bezit is van een kleindochter.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.