Hartstocht tussen Vrouwen

Hoe behouden we hartstocht en nieuwsgierigheid voor elkaar?

Miranda Nanda Maria Van Dijk

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hartstocht tussen Vrouwen

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082743890, 310 blz., December 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 554 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Het thema van dit boek gaat over de paradox van avontuurlijke begeerte en onze hang naar zekerheid. Het verlies van hartstocht en oprechte nieuwsgierigheid leidt vaak tot problemen of een breuk in liefdesrelaties. In dit boek nodig ik uit tot het ontwikkelen van nieuw perspectief op hartstocht en liefde, zodat we dit kunnen behouden op lange termijn.

Het verhaal is het voertuig om je mee op reis te nemen door een steeds wisselend landschap met zowel hartverwarmende als confronterende momenten tussen Francesca en Zara, die bereid zijn in zichzelf te kijken en daar zowel licht als donker tegenkomen. Ze onderzoeken wat nodig is om hartstocht en vrijheid te behouden, zonder intimiteit en verbondenheid te verliezen en komen tot een verrassende uitkomst.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Miranda Nanda Maria van Dijk (1965) werkt meer dan 30 jaar als counselor en trainer, schrijft boeken met taboegevoelige psycho- sociale thema’s, bedenkt en organiseert ruim 25 jaar maatschappelijke initiatieven om vrouwen te verbinden en versterken. Ze woont in de waterrijke natuur van de gemeente Waterland met haar twee poezenmeiden Mooitje en Gypsy en leeft een onconventioneel, rijk en vrij leven.

www.mirandanmvandijk.com
Hartstocht tussen vrouwen
Miranda Nanda Maria van Dijk  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.