Haken voor de allerkleinste!

Berita van den Bedem-Kuiper

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Haken voor de allerkleinste!

gebonden: € 6.95

ISBN: 9789082741308, geïllustreerd, 48 blz., October 2017
Formaat: 21.7 (h) x 21.3 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 362 gram.

Uitgever: G Brouwer & Zn

beschrijving

In het boek 'Haken voor de Allerkleinste' heeft de schrijfster Bérita van den Bedem ontzettend leuke projecten beschreven die baby’s en peuters fantastisch vinden. In deze tijd is het ongewoon, maar het zal hopelijk niet meer lang duren, dat er na de geboorte weer mooie kraamfeesten en ieder jaar weer verjaardagsfeesten gehouden mogen worden. Om het feest nog leuker te maken ontwierp Béritha een mooi gehaakte vlaggenlijn met Tygo het konijn.

Kinderen houden heel veel van knuffels en er is niets mooier dan een zelf gemaakte knuffel van oma of mama te krijgen. Waar je maar ook gaat, staat of slaapt die knuffel is erbij !!!
In deze tijd zouden ook heel goed opa of papa zelfs dat kunnen maken. In dit boek zijn prachtige eenvoudige patronen beschreven van Bob de giraf , Joep de teckel en Sophie de olifant. Dezelfde patronen zijn gebruikt om een rompertje of kleding te versieren en ook voor de lekker krakende knisperboekjes die baby’s aan het lachen maakt, zijn deze patroontjes gebruikt.

In bad spelen met een eend, kinderen vinden het geweldig. Béritha heeft daarom Lotte de eend ontworpen om dat enthousiasme mee te nemen als ze afgedroogd en aangekleed moeten worden.
Lotte de eend is onder andere gebruikt bij een gehaakte badcape en een commode opbergzak.

Dan is er uiteraard nog het thema eten, waar kinderen zo heerlijk kunnen kliederen. Een prachtig tafereel altijd. Voor de kinderstoel is er een patroon om een kinderstoelverkleiner te haken en uiteraard ontbreken de slabben en de placemat niet.

Geïnspireerd, koop dan snel dit boek en begin met een van de maar liefst 20 beschreven projecten.

Veel haakplezier!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.