Kwijt

Cecilia Campos

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kwijt

paperback/ gebrocheerd: € 24.39: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082738551, 219 blz., July 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 484 gram.

Uitgever: Bad Girl Books

serienaam/reeks: Bad girls

trefwoorden: alpha erotisch feel good millionaire new adult romantiek

beschrijving

Het lastigste van de controle nemen, is loslaten...


Nina

Ik hou van mijn leven. Aantrekkelijk, jong en slim, de wereld is mijn speeltuin. Vrachtwagen rijden door heel Europa en onderweg mannen verleiden is mijn passie. Maar verliefd worden, dat is geen optie. Als ik de knappe en mysterieuze CEO Sebastian Strong ontmoet, heb ik een duidelijk plan voor ogen: hem verleiden tot een nacht van wilde passie en vervolgens weer de deur uit lopen. Ik zal hem hebben. Hij weet het alleen nog niet.


Sebastian

Voor de buitenwereld ben ik de man die alles onder controle heeft. Ik zie er goed uit, ben rijk en heb macht. Ik ben degene die de lakens uitdeelt … en tussen de lakens spreiden de dames maar wat graag de benen voor me. Maar ik ben veel meer dan dat. Ik observeer. Ik analyseer. Ik plan. Ik hou van een uitdaging en ik sta op het punt om het belangrijkste plan in mijn leven ooit uit te voeren: Nina de mijne maken. En niet alleen voor één nachtje. Dit is zoveel meer dan een uitdaging. Het is de rest van ons leven die op het spel staat. Laat het spel beginnen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wanneer ik niet aan het schrijven ben, tracht ik mijn haar - dat net zo onstuimig is als mijn karakter - in toom te houden. Mijn grootste probleem in het leven is dat mijn man met geen mogelijkheid van me af kan blijven. O, nee. Wacht. Dat is mijn droom, niet mijn probleem.
Mijn grootste doel in het leven is shoppen tot kunst te verheffen. Daar zetten mijn twee ondeugende meiden en ik ons met veel enthousiasme voor in. En daar zullen we in slagen al is dat het laatste dat we doen!
Wat mijn boeken betreft, wil ik de sexy boeken schrijven die ik graag zelf zou willen lezen. Ze gaan over een liefde die alles overwint en stoere mannen waar je broekje van afsmelt.
toelichtingNina is de weg kwijt. Zal Sebastian haar op de juiste weg krijgen?recensie citaatHet boek heeft een fijne en duidelijke schrijfstijl. De karakters in het boek zijn ook leuk en goed beschreven waardoor ik mijn eigen er goed in kon plaatsen.
Ik heb het boek met plezier gelezen en je merkt ook dat de schrijfster groeit in het verhaal. Ik ben daardoor ook erg nieuwsgierig naar het volgende deel.

Ik zal dit boek echt aanraden aan de New Adult lezers.
recensie citaatHet boek is zoveel meer dan wat de buitenkant doet vermoeden. De auteur heeft een hele leuke schrijfstijl. Ik voelde onmiddellijk een klik met Nina, het hoofdpersonage. Nina vertelde haar verhaal op de manier zoals ze het tegen een goede vriendin zou doen, wat ervoor zorgt dat het boek heel vlot leest. Er zitten een aantal komisch stukjes in en Nina 'vloekt' vaak maar, door het woordgebruik, mag dit onder de noemer 'humor' geplaatst worden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.