De Ware Oprichting

de reden dat er nog steeds oorlog is

Romano R. Waterval

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

paperback/ gebrocheerd: € -1.00

ISBN: 9789082734515, geïllustreerd, 370 blz., UITVERKOCHT!

Uitgever: ** onbekend **

serienaam/reeks: Gods Voleinding

beschrijving

GODS VOLEINDING - TRILOGIE - BOEKDEEL 01 (DE WARE OPRICHTING)

- De reden dat er nog steeds oorlog is?!

Dit boek is onderdeel van een trilogie. Het behelst de volledige controversiële strijd tussen entiteiten Gods, aangaande de Erfrechtelijke lijn. De, op waarheid gebaseerde geschiedenis, is het begin en de inzet, voor het samenstellen van de volle waarheid, het derde testament voor u!

Door de ogen van een zevenjarig jongetje, die in Nederland opgroeit, komen de ware en wrange gebeurtenissen van de wereld en het heelal tot een climax.

Richtend op het ultieme bestemmingsplan, uitgevoerd door uw bloedlijn en het daartoe behorende erfgenamenrecht der planeet, engel, mens en dier is aan u nimmer op deze wijze uitgebeeld, voorgedragen en ontvouwd. Het relativeringsvermogen te boven en alle twistredenen voorbij rechtstreeks naar uw hart verkrijgt u de erkenning, als dat het altijd zo was.

- In boekdeel 1 (De ware (her)-oprichting) word geïllustreerd "het beginplan" hoe De-Ik-Ben (God) ontwaakt. Vervolgens geeft deze Ik-Ben vorm, geur en kleur aan 'al het gene' dat leeft. Het gevecht tussen de erfgenamen in den Hemelen en op den aarde, krijgt gestalte en de reden hiertoe.

- In boekdeel 2 (De grote voltrekking) "het eindplan" is er een bewuste trend in de beoefening aangaande de kenniskracht van Goed en Kwaad. Dit vanaf het allereerste begin. Het zet zich voort op de aarde en al het levende ondervindt de gevolgen hiervan. In alle generaties is er geen hemelse vrede geweest op de aarde. Het zou ook uitblijven tot aan de voleinding der tijden.

Nu zo, gaat de list via de mensenkinderen voort. De Grootten der aarde onder het spel van "de Roeder, ofwel de Duivel, worden gezien als zijn handlangers. Zijn doel is om te blijven heersen op de aarde om alles en iedereen te misleiden. Hij slaagt erin, maar tevergeefs. Het onwaarschijnlijke gebeurt. De Ik Ben vervangt Zijnes hele schepping. Alles wordt vernieuwd!

- In boekdeel 3 (Het Grote Verlangen) "Het huwelijk" wordt het onstuimig liefdesleven van Halt ontvouwen. Het jongetje Ra, wordt in al zijn bedoelingen verstoord. Hij ondergaat als jongeman grimmigheid en drama voor zijn passie.


Waarheidshalve explosieve gebeurtenissen, die u stimuleren om te herinneren wie u werkelijk bent. De reden waarom u vaak dacht dat u anders was. Waarom er nog steeds oorlog is tussen de man en vrouw, aangestuurd door onzichtbare machten. Het idee dat alles wat u tot nu toe hebt waargenomen opzettelijk is voorgelogen, aangaande uw kindsdeel en voortgang. De invloeden van staat, kerk en economie, om uw geestesdenken van binnen uit te verdelen. Uw wil, kracht en macht die door dezelfde orde wordt uitgebuit.

* De geschiedenis van De-Ik-Ben God en de mens! Hoe het komt dat u bestaat en hoe God "De-Ik-Ben" is ontwaakt. Waarom, door alle generaties, er nog steeds oorlog is!

* Uw bevrijding en of deze oorlog ooit zal eindigen, wordt door het lezen van deze trilogie, aan u strak en rechtvaardig onthuld.

* U bent gewaarschuwd!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.