Paper Time notitieboek

met lijntjes, stippen raster en blanco tekenruimte

Marloes Lubberding

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Paper Time notitieboek

gebonden: € 19.75: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082709780, 160 blz., January 2019
Formaat: 21.5 (h) x 15.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 439 gram.

Uitgever: ABC Uitgeverij

beschrijving

Het Paper Time Notitieboek
Het notitieboek van Paper Time is niet alleen mooi van de buitenkant, maar ook de binnenkant is heel bijzonder. Door de onderscheidende details is het te gebruiken voor verschillende zaken als ondernemer. Een musthave voor iedere stationery liefhebber.
Wat is er zo bijzonder aan het A5 notitieboek met 160 pagina’s van Paper Time?
• De omslag is van mooi bronskleurig linnen met een prachtige botanische tekening in roze-goud foliedruk. Een notitieboek van hoge kwaliteit met de gouden illustraties.
• De bladen die je ziet als je het notitieboek opent zijn prachtig in dusty roze kleur, net als de twee fijne leeslinten. Hierdoor past het ook perfect bij de werkplanner.
• Zowel de omslag als het binnenwerk heeft mooie ronde hoeken.
• De 160 pagina’s zijn van mooi stevig, glad exclusief papier. De linker pagina is half blanco en half met lijntjes. De rechterpagina heeft half een punten raster en lijntjes.
• De pagina’s zijn eruit te scheuren door de perforatielijntjes op iedere pagina. Zo blijven de handige paginanummers staan op de strook die achterblijft.
• Achterin zit een unieke inhoudsopgave om te noteren wat op welke pagina staat.

Het Paper time notitieboek bevat unieke details, waardoor het ideaal is om voor diverse doeleinden te gebruiken. Ben jij ondernemer? Gebruik het dan zakelijk, want door de unieke inhoudsopgave en paginanummering is het praktisch en kun je snel iets opzoeken. Waar je hem voor kan gebruiken? Denk aan nieuwe plannen, overleg tijdens een bespreking tot aan een inspiratie en ideeën notitieboek om zelf te gaan indelen.
Het mooie notitieboek van prachtige kwaliteit is door de inhoudsopgave zowel zakelijk als privé voor veel doelen en thema’s te gebruiken. Denk aan het samenstellen van je favorieten menu’s als eigen kookboek. Als dagboek en reisboek waar je ervaringen in kunt gaan schrijven. Kijk voor inspiratie op de social media van Paper Time. Maak van schrijven in dit schitterende notitieboek een feestje met Paper Time!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.