Hatha Yoga for teachers and practitioners

a comprehensive guide to holistic sequencing

Ram Jain; Kalyani Hauswirth-Jain

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hatha Yoga for teachers and practitioners

paperback/ gebrocheerd: € 22.94: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082705614, geïllustreerd, 420 blz., November 2017, Engels
Formaat: 25.5 (h) x 20.4 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 1429 gram.

Uitgever: White Road Publications

trefwoorden: yoga, yoga oefeningen, yoga doceren, hatha yoga,

beschrijving

Deze luxe uitvoering van het boek is sinds kort beschikbaar in Nederland. Het boek Hatha Yoga voor Docenten en Beoefenaars (Hatha Yoga for Teachers and Practitioners: A Comprehensive Guide to Holistic Sequencing) is een must-read boek om het maximale resultaat uit jouw yogabeoefening te halen. Beginnend bij de traditionele benadering van Yoga, ontdek je hoe de yoga houdingen je lichaam van binnenuit beïnvloeden en hoe het systematisch beoefenen van Hatha Yoga je holistische gezondheid en welzijn vooruitbrengt. Ook zul je de medisch bewezen voordelen van Yoga leren kennen en de oude principes leren begrijpen van het beoefenen van een reeks asanas in samenhang met de chakras (energiegebied).

Het meer dan 400 paginas omvattende boek legt een sterke basis om yoga poses te groeperen en om op maat gemaakt yoga programma samen te stellen voor verschillende niveaus, thema’s en doelstellingen.

Ram Jain en Kalyani Hauswirth-Jain, alom gerespecteerde Yoga trainers, die al meer dan 2000 Yoga teachers hebben opgeleid, beschrijven hoe je een veilige, holistische invulling kunt geven aan Hatha Yoga. Ram and Kalyani voorzien je van praktische beschrijvingen van meer dan 200 yoga houdingen (asanas), met desbetreffende instructies, gerichte aanwijzingen en aanpassingen, die je yogabeoefening naar een geheel nieuw niveau zullen verheffen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.