De macht van de onzichtbare bankiers

Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De macht van de onzichtbare bankiers

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082700466, 235 blz., August 2020
Formaat: 21.1 (h) x 13.6 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 330 gram.

Uitgever: Bizar Trading

beschrijving

Wij mogen er allemaal iets van vinden en dat doen wij ook. Wat wij er van vinden is gebaseerd op onze beleving van wat er om ons heen gebeurt en wordt bepaald door wat wij lezen in de krant, horen op de radio en zien op televisie. Maar nu… Stel dat de kranten, radio en televisie bewust bepalen wat zij willen dat wij denken? Stel dat de informatie die wij ontvangen van de media feitelijk niet onjuist hoeft te zijn, maar wel incompleet en zeker eenzijdig. Zou het kunnen zijn dat wij dan als gevolg van mediaverdoving en nepnieuws in slaap worden gesust en bewust op een verkeerd been worden gezet?

Voorbeeld: Het coronavirus kwam overwaaien uit China. Een pandemie. Ja, ja. Heel vervelend, maar bijna niemand ging dood aan corona. Mensen sloten zichzelf op, duizenden bedrijven gingen failliet en miljoenen mensen verloren hun baan. Ouderen vereenzaamden en grootouders mochten hun kleinkinderen niet meer knuffelen. Mensen lopen angstig rond met muilkorfjes en de anderhalve meter economie wordt het nieuwe normaal. Althans, dat is wat zij willen dat wij denken. En terwijl niemand oplet drukt de overheid er een noodwet doorheen. Bizar. Elk weldenkend mens zal zich afvragen welke agenda achter deze waanzin zit en hoeveel van

deze onzin wij nog moeten slikken? Dit boek gaat over bankiers, vrijmetselaars, jezuïeten en zionisten, maar ook over de EU poppenkast, het Vaticaan, big pharma, Europese koningshuizen en valse vlag terreur.

Wat heeft dit allemaal met onzichtbare bankiers te maken?
Heel veel !

Val van de ene verbazing in de andere.
B.Izar

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.