Eet als een expert: zwanger!

Al jouw vragen over voeding voor en tijdens de zwangerschap beantwoord door wetenschappers & diëtisten

Gaby Herweijer; Rob Van Berkel; Everdien van der Leek

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082700220, geïllustreerd, 192 blz., June 2019
Formaat: 24.6 (h) x 19.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 700 gram.

Uitgever: I'm a Foodie

redactie: Marijke Berkenpas; Liesbeth Smit

bewerkt door: Bart Mol

trefwoorden: moeders zwanger

beschrijving

Welke kaas kun je veilig eten? Wat zijn de risico’s van te veel koffie, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain? Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër? Heb je een vitaminesupplement nodig? En wat kun je doen tegen misselijkheid of een ijzertekort?

In Eet als een expert – zwanger! worden al jouw vragen over voeding voor en tijdens de zwangerschap beantwoord door een team van (kinder)diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers. Met praktische tips, handige infographics en makkelijke recepten voor een eetpatroon dat gezond is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet zult missen!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Gaby Herweijer is (kinder) diëtist en gezondheidswetenschapper. In haar praktijk Voeding + Advies begeleidt ze mensen met coeliakie en prikkelbare darm syndroom. Het is haar passie om voedingswetenschap op een begrijpelijke en praktische manier te vertalen naar de cliënt, student en lezer. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Rob van Berkel is (onderzoeks)diëtist en eigenaar van ‘Rob van Berkel over voeding & gezondheid’. In opdracht schrijft Rob over voeding en gezondheid. Van blogs op websites tot professionele artikelen. Rob heeft eerder de boeken ‘handboek: bouw jouw eigen voedingsplan’ & ‘overgewicht & obesitas’ geschreven.

Everdien van der Leek is werkzaam als (kinder)diëtist en gezondheidswetenschapper in haar eigen praktijk Everdien Foodcoaching. Ze geeft regelmatig voedingsvoorlichting, schrijft blogs en is ze initiatiefneemster van ‘red de diëtist’.

Marijke Berkenpas
Marijke Berkenpas is klinisch diëtist voedingswetenschapper, docent in het VUmc, en oprichter/eigenaar van food collectief I’m a Foodie. Voedingswetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.

Liesbeth Smit
Liesbeth Smit is een kritische voedingswetenschapper. Ze deed onderzoek aan Harvard School of Public Health en de Vrije Universiteit. Met haar bedrijf The Online Scientist vertaalt ze wetenschap naar zowel wetenschappelijke als publieke doelgroepen via websites en e-learning. Mede auteur van bestseller Eet als een expert.
toelichtingHét boek voor zwangere vrouwen!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.