Eet als een expert - Party Time

Healthy partyfood voor elk feest! 50 gezonde party recepten door diëtisten

Marijke Berkenpas; Bart Mol

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 20.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082700213, geïllustreerd, 152 blz., November 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: I'm a Foodie

beschrijving

Het 5-jarig jubileum van I'm a Foodie vieren we met Eet als een expert - Party Time! Dit kookboek bevat de favoriete party recepten van onszelf en onze collega diëtisten uit Nederland en België.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marijke Berkenpas is oprichter en eigenaar van I’m a Foodie. Daarnaast is ze klinisch diëtist en voedingswetenschapper, en werkt ze als diëtist in het VUmc in Amsterdam op de afdeling Maag-, darm-, lever- en nierziekten.

Op I’m a Foodie, analyseert ze – samen met zo’n 20 andere diëtisten & voedings- en gezondheidswetenschappers – trends en hypes op toegankelijke, kritische wijze en zet ze ze om in haalbare adviezen en recepten.

In mei 2016 verscheen het boek Eet als een expert dat Marijke samen schreef met Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit.

In 2017 heeft I'm a Foodie Eet als een atleet over sportvoeding gelanceerd.
toelichtingAlle recepten, in de thema's Plant Based, Easy Peasy, 1001 Nacht en All Day Brunch, zijn volgens de Richtlijnen Goede Voeding!

Je hoeft niet te wachten tot een feestje, je kunt er iedere dag van genieten! Wat denk je bijvoorbeeld van taart of muffins als ontbijt? Of Springrolls als tussendoortje!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.