Onkruid

Als je bij het wieden de wortels vergeet...

Simone Grimberg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Onkruid

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082695816, 368 blz., October 2019
Formaat: 21.6 (h) x 14.3 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 550 gram.

Uitgever: Lima Books

redactie: Marja Duin

fotografie: Rens Plaschek

bewerkt door: Denise Grimberg; Veronique Derks

beschrijving

‘O God, laat me mijn bewustzijn verliezen, bad ik, maar Hij besloot anders. Ik moest alles meemaken.’

Een jonge zedendelinquent ontsnapt uit een survivalkamp. Zijn begeleider wordt vastgezet. De bewijzen tegen Willem stapelen zich op, maar rechercheur Liesbeth Ligthart weet beter. Zij en haar collega Inge de Wit storten zich op de zaak die jaren geleden afgesloten leek.
In hun zoektocht naar de jongen, belanden ze in een web van benauwende gemeenschapsbanden, familiegeheimen en stilzwijgen. Dat op de donkerste plekken ook vriendschap, mededogen en solidariteit bloeien, maakt hun zoektocht niet gemakkelijker. Wie helpt wie en waarom?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Simone Grimberg (1965) woont in Gendt. Was werkzaam in de jeugdzorg, maar heeft nu een eigen bedrijf, samen met haar man. Na Niemand die me ziet is Onkruid haar tweede thriller over het recherche-duo Liesbeth en Inge. toelichtingOnkruid is een ingenieus gelaagd verhaal over duistere intriges.
Grimberg duikt diep in de krochten van verontrustende dorpsgeheimen en geeft een stem aan aan hen die moesten zwijgen. Broeierig, beklemmend, onthutsend!
- Marjon Nooij, De Leesclub van Alles
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.