Stoffen in het interieur

Wilhelmine van Aerssen; Chris Halsey

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Stoffen in het interieur

gebonden: € 39.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082683615, geïllustreerd, 256 blz., September 2017
Formaat: 24.9 (h) x 20.6 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1195 gram.

Uitgever: HL Books

redactie: Hélène Lesger

vertaald door: Joost Mulder

beschrijving

Stoffen in het interieur
Een handboek

Wilhelmine van Aerssen en Chris Halsey, beiden experts op hun vakgebied, leiden ons in Stoffen in het interieur door de fascinerende wereld van vezels en stoffen. We lezen over de geschiedenis van vezels en stoffen, het productieproces en de verschillende soorten stoffen worden uitgebreid beschreven, en de lezer kijkt mee in spinnerijen, weverijen en drukkerijen. Met hun jarenlange ervaring geven de auteurs de lezer bovendien inspirerende adviezen over het gebruik van stoffen in het eigen interieur.

Dankzij de schitterende afbeeldingen van beroemde merken als Osborne & Little, Designers Guild, Nobilis, Nina Campbell en William Yeoward is dit boek niet alleen een praktisch naslagwerk, maar vooral ook een mooie handleiding om steeds weer te bekijken en te gebruiken.

Wilhelmine van Aerssen is de Nederlandse agent van onder andere stoffen, behang en meubels van toonaangevende merken als Designers Guild, Osborne & Little, Nina Campbell en Ralph Lauren. Dit is haar eerste boek.

Chris Halsey was tot voor kort technisch directeur van Designers Guild, waar hij verantwoordelijk was voor de technische productie van de stoffen, behang en accessoires. Het is ook zijn eerste boek.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.