Inspiratie voor Leeuwen

Geert Wels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Inspiratie voor Leeuwen

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082681086, 328 blz., April 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 771 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

serienaam/reeks: 1001 verhalen

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Iedereen krijgt in zijn leven af te rekenen met tegenslagen. dit kan één negatieve ervaring zijn die enkele ogenblikken duurt of het is een lange periode, zoals een strenge winter. In lijn met de seizoenen komt er na elke winter telkens een nieuwe lente. In het leven kan die lente onverwacht opduiken: wijs is diegene die elke nieuwe kans in dankbaarheid aanneemt om meteen vol moed en vertrouwen te zaaien. Om vervolgens alles wat hij heeft gezaaid te voeden en te beschermen. Met het vooruitzicht op een gelukzalige oogst.

In dit tweede deel van 1001 VERHALEN vind je 100 inzichten over uiteenlopende thema’s, in de verschillende seizoenen van het leven: je lichaam, je relaties, je werk, je financiën, je balans. De verhalen willen je een hart onder de riem steken en laten inzien dat het leven je niet zomaar overkomt, maar dat je het zelf creëert. Met de uitnodiging om een heus vijfsterrenleven te leiden, door de persoon te worden die je echt graag wil zijn. Inspiratie in overvloed voor wie bereid is om te leren!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Inspiratie voor leeuwen

paperback/ gebrocheerd: € 21.95
1001 VERHALEN: INSPIRATIE VOOR LEEUWEN 1001 verhalen, deel 1, is een verzameling van 100 kortverhalen. De personages zijn fictief, de inhoud ...

Meer boekennieuws op Facebook.