Villa Gladiola

Tjeerd Langstraat

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Villa Gladiola

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789082667912, 296 blz., February 2017
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 415 gram.

Uitgever: Jalapeño Books

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Voor het derde jaar op rij is er een jonge vrouw verdwenen op de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse. Enkele maanden later wordt zij dood gevonden op landgoed Brakkenstein. Net als twee andere vrouwen is zij op een gruwelijke manier gemarteld en zo aan haar einde gekomen. Stadsdichter van Nijmegen, Johan Maenhout, is de ongelukkige die het derde slachtoffer heeft aangetroffen. Rechercheur Jan Vos onderzoekt deze bizarre martelmoorden. Tot zijn grote frustratie zit het onderzoek muurvast. 

Wanneer de stadsdichter in beeld verschijnt, ontvouwen zich gebeurtenissen uit het verleden die verband lijken te houden met de martelmoordenzaak. Niets is dan meer wat het lijkt...

Over de auteur
Tjeerd Langstraat werkt als freelance journalist, schrijver en uitgever. In 2017 verschijnt zijn tweede thriller Eeuwig Donker, wederom met rechercheur Jan Vos in de hoofdrol.

In datzelfde jaar zal ook de biografie van Daan Monjé verschijnen. Een bloemlezing uit het leven van de roemruchte Rotterdamse pijpfitter die aan de basis stond van de Socialistische Partij.

Villa Gladiola
* Winnaar publieksprijs Schaduwjury 2014 (Lezersjury - prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut)
* Genomineerd voor de Schaduwprijs 2014 (Vakjury - prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut)
* Genomineerd voor de Hebban | Crimezone Debuutprijs 2014

"Nieuw Rotterdams talent!"
Algemeen Dagblad

"In Villa Gladiola heerst een broeierige spanning die er, samen met een even scherp als duister plot, voor zorgt dat je deze zinderende thriller in één ruk wilt uitlezen."
Judith Visser, bestsellerauteur

Jalapeño Books
www.jalapenobooks.com

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Villa Gladiola

paperback/ gebrocheerd: € 9.50
In 1981 wordt er een man halfdood aangetroffen aan de oever van de Waal. Hij heeft allemaal rare wondjes op zijn rug en een leren band ...

Meer boekennieuws op Facebook.