DigiWeten!

met inzicht, overzicht en vertrouwen door de digitale wereld.

Aldo de Beunje

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082662900, geïllustreerd, 192 blz., April 2017
Formaat: 22.1 (h) x 15.1 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 384 gram.

Uitgever: Uitgeverij DigiWeten

beschrijving

Wat is het verschil tussen iemand die handig is op de computer en iemand die bij elke nieuwe handeling op de pc hulp nodig heeft? Het is niet leeftijd of geslacht. Het maakt ook niet uit hoelang je al met computers werkt of welk werk je doet. Het echte verschil is volgens Aldo de Beunje DigiWeten: dit is het hebben van inzicht, overzicht en vertrouwen in de digitale wereld. En dat kun jij ook leren!

Met de DigiWeet-methode leer je hoe je elk probleem kunt tackelen. Het is vooral een kwestie van willen en durven. Stap ook in de wereld van het DigiWeten en merk hoe je efficiënter en effectiever je werk doet, zonder stress en met hervonden plezier. Op je pc, laptop, tablet of smartphone.
Je hoeft niet langer op je collega's te leunen en leert zelfstandig en duurzaam je computervaardigheden verbeteren. Beter voor jou, je werkgever, je carrière en je omgeving thuis en op het werk.

In dit boek leert Aldo de Beunje jou:
* De basiskennis van het DigiWeten (en ook niet meer dan nodig!)
* De gereedschappen waarmee je je kunt redden met elk programma en ieder probleem.
* Tips en trucs waarmee jij zelfs je digivaardige collega's versteld laat staan!

Word ook een DigiWeet, het is makkelijker dan je denkt!

Aldo de Beunje (1971) werkt als professioneel IT 'er al twintig jaar samen met computergebruikers. In die jaren heeft hij de verschillen tussen de vaardige en minder vaardige gebruikers leren kennen. De analyse van die verschillen hebben geleid tot de inzichten die hij deelt in dit boek.

Aldo de Beunje is geen geboren computernerd. Pas op latere leeftijd vond hij zijn passie: computers. Als verkoper van snoepgoed in Duitsland, besloot hij zijn leven om te gooien en van computers zijn werk te maken. Zijn lessen als nieuwkomer in de automatisering komen ook aan bod in dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.