Vastgoed taxatiewijzer onderhoudskostenkompas 2018

Koeter Vastgoed Adviseurs

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 86.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082662573, October 2018
Formaat: 21.1 (h) x 16.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 432 gram.

Uitgever: Vastgoed Adviseurs Online B.V.

beschrijving

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2018 bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. De kosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs per vierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2018 bestaat uit 3 delen:

Deel A bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen, oppervlaktebepalingen, legionella en asbest die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en foto’s.


Deel B bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.

Deel C bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.

Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. Dit onafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheel Nederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org.

Inhoudsopgave

DEEL A

Algemene informatie

Daken
Gevels
Materialen
Asbest
Legionella
Oppervlakte en inhoudsberekeningen
Oppervlaktebepalingen volgens NEN2580
DEEL B

Bouwtechnische aspecten

Exterieur
Interieur
Installatietechnische aspecten

Werktuigbouwkundig
Elektrotechnisch
Terrein- en bodemaspecten
DEEL C

Prijzenboekje Praktijkgetallen 2018

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.