Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Zorggebouwen 2018

Koeter Vastgoed Adviseurs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Zorggebouwen 2018

paperback/ gebrocheerd: € 86.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082662566, geïllustreerd, July 2018
Formaat: 21.3 (h) x 10.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 233 gram.

Uitgever: Vastgoed Adviseurs Online B.V.

beschrijving

In dit boekje treft u verschillende voorbeelden aan van onderhoudskosten voor zorggebouwen. Aan de hand van gebouwcomplexen voor cure en care, maar ook gebouwen uit de extramurale zorg worden de exploitatiekosten en herbouwkosten overzichtelijk weergegeven met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving.

De voorbeelden zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem van planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs. Zij houden al meer dan 30 jaar de onderhoudskosten bij van vastgoed in heel Nederland en worden beschouwd als dé autoriteit op onderhoudsgebied. De gegevens worden opgebouwd uit actuele marktgegevens van projecten waarvoor zij zelf de meerjaren onderhoudsplannen opstellen, het werk aanbesteden én de uitvoering begeleiden. Zij zijn verantwoordelijk voor tientallen miljoenen aan onderhoudswerk per jaar door het gehele land. Meer informatie treft u aan op www.koeter.org.

De gegevens van alle objecten treft u ook aan op de Real Estate Valuator® of kortweg REV®. Een handige digitale tool waarmee snel en betrouwbaar de exploitatiekosten van het vastgoed berekend kunnen worden. Tevens kan op eenvoudige wijze een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van herstel- en verbeterkosten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.