Vastgoed Taxatiewijzer | 2018

Exploitatiekosten schoolgebouwen

Koëter Vastgoed Adviseurs

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 86.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082662559, January 2019
Formaat: 21.3 (h) x 10.7 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 248 gram.

Uitgever: Vastgoed Adviseurs Online B.V.

beschrijving

De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Schoolgebouwen 2018 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van schoolgebouwen te kunnen inschatten.

Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type schoolgebouw zijn de exploitatiekosten gesplitst naar bouwkundig en installaties en er kan een keuze gemaakt worden voor een periode van 25 jaar of langer dan 25 jaar en zo direct te bepalen.

Er worden 6 categorieën schoolgebouwen onderscheiden met in totaal 38 gebouwen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid.

De kengetallen zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Koëter Vastgoed Adviseurs. Deze uitgave is tot stand gekomen in samenwerking met Dyade, de specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs.

Naast de kengetallen voor onderhoudskosten geeft deze uitgave ook een overzicht van de overige exploitatiekosten zoals OZB-tarieven, riool-, waterschapslasten, herbouwwaarden en verzekeringspremies.

Dit boekje is vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en zijn handzame vorm een onmisbare hulp voor schoolbestuurders, gemeenten, taxateurs en financiers in de vatgoedsector.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.