Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus

Léontine van Geffen-Lamers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Powervrouwen in beeld ; Powerwomen in focus

gebonden: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082660401, geïllustreerd, 160 blz., March 2017
Formaat: 30.5 (h) x 21.4 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 970 gram.

Uitgever: Monumentenfoto

vertaald door: Dilyana Simons

beschrijving

Het boek 'PowerVrouwen in beeld' presenteert foto's van 23 krachtige vrouwen. De foto's zijn genomen op een zelfgekozen plek. Elke foto gaat vergezeld van een stuk tekst, dat afkomstig is uit een lied dat voor de vrouw een speciale betekenis heeft.

Het boek 'PowerVrouwen in beeld' hoopt een steentje bij te dragen aan de zichtbaarheid van vrouwen. De geportretteerde vrouwen in het boek durven en kunnen zichzelf te laten zien zoals zij zijn. Met al hun kracht én kwetsbaarheid.

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de stichting Free a Girl, die meisjes bevrijdt uit de gedwongen prostitutie. Free a Girl zorgt niet alleen voor bevrijding, zij regelen ook opvang, traumaverwerking, scholing en huisvesting voor de meisjes wanneer zij niet meer naar huis kunnen.

Het voorwoord werd geschreven door mede-oprichter van Free a Gril, Arjan Erkel. Hij zat ooit ruim 600 dagen gevangen als gijzelaar in Dagastan.

In het boek staan hele verschillende vrouwen, van huisvrouw tot hoogleraar en van alles wat er tussen zit. Baanwielrenster Elis Ligtlee die in 2016 een gouden medaille won in Rio representeert krachtige sportvrouwen.

De interviews zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te lezen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.