Gewoon koolhydraatarm

Meer dan 100 gezonde koolhydraatarme recepten, inclusief weekmenu’s

Anna-Karina van Denderen; Hans van Deelen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Gewoon koolhydraatarm

gebonden: € 20.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082659818, geïllustreerd, 224 blz., August 2018
Formaat: 24.7 (h) x 19.7 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 830 gram.

Uitgever: Stichting Gewoon Goed Eten

trefwoorden: dieet eten gezond gezond eten ketogeen ketogene koken koolhydraatarm lchf low carb lowcarb makkelijk recepten voeding

beschrijving

Gewoon Koolhydraatarm? Ja, dat kan! Hans & Anna-Karina hebben inmiddels wel bewezen dat gezond en lekker koolhydraatarm (ketogeen) eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Maandelijks worden de recepten op hun populaire foodblog KoolhydraatarmRecept.nl door honderdduizenden mensen bezocht. Allemaal op zoek naar inspiratie in de gezonde koolhydraatarme keuken.

Na het enorme succes van het 1e kookboek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm nu op veler verzoek een 2e boek. Weer boordevol inspiratie voor de allerlekkerste koolhydraatarme gerechten, die je met een gerust hart aan iedereen kunt voorzetten. Van ontbijt tot dessert en alles ertussenin.

Gewoon Koolhydraatarm is – wederom – een uitnodiging aan iedereen om vooral lekker zelf de keuken in te duiken. De recepten zijn duidelijk beschreven met veel suggesties om de recepten naar eigen voorkeur aan te passen. We hebben tenslotte niet allemaal dezelfde smaak, toch? Je maakt het zoals je het zelf het liefst eet! Bij ons geen dwingende teksten vol ge- en verboden. Maar een lichte en stimulerende toon, waarmee we willen benadrukken dat koolhydraatarm eten in de eerste plaats ‘gewoon lekker’ moet zijn.


Stuk voor stuk gewoon smakelijke gerechten voor elk moment van de dag, van voedzaam ontbijt tot likkebaardend lekker dessert en alles ertussenin.


Dit boek bevat meer dan 100 recepten met heel veel variatietips. Daarnaast vind je in Gewoon Koolhydraatarm een duidelijke uitleg over hoe je gezond koolhydraatarm kunt eten, tips voor als je uit eten gaat of gezellig bij vrienden gaat eten en een viertal voorbeeldweekmenu’s, dat maakt het starten een stuk makkelijker!


Alle recepten zijn suikervrij en uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld, gewoon handig. Gewoon Koolhydraatarm!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Hans & Anna-Karina zijn in oktober 2014 gestart met het foodblog KoolhydraatarmRecept.nl. In no time werden de recepten ontdekt door honderdduizenden mensen en was het blog 'opeens' het populairste niet commerciële koolhydraatarme blog van Nederland. Ook de bijbehorende Facebookpagina heeft meer dan 85.000 volgers. Inmiddels zijn er twee boeken verschenen: Lekker & makkelijk Koolhydraatarm (druk 7, 2019) en Gewoon Koolhydraatarm (druk 2, 2019).inhoudsopgaveInhoudsopgave
Voorwoord - 7
Waarom koolhydraatarm eten? -8
Goed om te weten - 11
Ontbijt - 14
Zo maak je de lekkerste frittata's - 36
Lunch - 40
Koolhydraatarm eten buiten de deur - 88
Diner - 90
Tussendoor, hartig - 164
Energiebommen - 178
Tussendoor, zoet - 182
Dessert - 194
Voorraad - 212
Weekmenu's - 214
Index - 219
toelichtingHans & Anna-Karina hebben inmiddels wel bewezen dat verrukkelijk koolhydraatarm (ketogeen) eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Maandelijks worden de recepten op hun populaire foodblog KoolhydraatarmRecept.nl door honderdduizenden mensen bezocht. Allemaal op zoek naar inspiratie in de gezonde koolhydraatarme keuken. Niet voor niets is ook het 1e kookboek vanaf het begin een bestseller.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.