Mensen hebben gezegd

ontrafelen van hypes en mythes over voeding

Trutchka M. Bouterse

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mensen hebben gezegd

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082649901, geïllustreerd, July 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 242 gram.

Uitgever: TRUBOU

beschrijving

Mijn naam is Trutchka Bouterse, diëtist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in 2008.

Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek, heb ik meer dan 15 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt. In het VUmc op de afdelingen Thoracale chirurgie (hartchirurgie) en Intensive Care als medisch secretaresse en in het BovenIJ ziekenhuis op de operatiekamer als doktersassistente.

Mijn ervaring als diëtist heb ik opgedaan op de afdeling diëtetiek in het BovenIJ ziekenhuis en in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.

In de periode na mijn afstuderen 2009- 2014 heb ik een succesvolle zelfstandige praktijk gerund in Amsterdam West. Vanaf september 2014 heb ik mijn praktijk in Paramaribo als zelfstandig diëtist voortgezet. Tevens ben ik gastdocent op het Medisch Wetenschappelijk Instituut voor studenten geneeskunde en gastdocent op het COVAB. Doceer vakken respectievelijk voedingsskills en dieetleer.

In de afgelopen 3 jaar ben ik gegroeid in het presenteren en schrijven. Door mijn durf en gedrevenheid ben ik deze nieuwe uitdaging aangegaan en ben ik het leuk gaan vinden. Mede hierdoor is dit boek tot stand gekomen. Ik hoop in de toekomst geprikkeld te blijven om het schrijven en publiceren tot een deel van mij te maken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.