Bewust op het internet

over de risico's van het plaatsen van informatie op internet

Bram Martin

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789082644500, geïllustreerd, 136 blz., January 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Aware Online

trefwoorden: bewust op het internet bewustwording internet

beschrijving

Hoe zou u het vinden als iedereen precies weet wat u dagelijks doet en waar u op dit moment bent? Als iedereen weet waar u woont, waar u uw boodschappen doet en waar uw kinderen naar school gaan?

En als deze informatie binnen enkele seconden tot minuten te vinden is? In Bewust op het internet laat screeningsspecialist Bram Martin (1991) zien welke risico's u loopt als u zelf informatie op het internet plaatst. Hij legt niet alleen uit dat u gemakkelijk het slachtoffer kan worden van criminele, frauduleuze en terroristische praktijken, ook geeft hij u praktische tips om uzelf hiertegen te beschermen. Want ja: ook u kunt slachtoffer worden.

De informatie die u zelf op het internet en op sociale media plaatst lijkt namelijk vaak onschuldig, maar kan helaas verregaande gevolgen hebben. Voor uzelf, voor uw familie en voor uw omgeving.

Op naar een veilige samenleving op het internet!

'Ik heb het boek in één ruk uitgelezen! Aan de hand van begrijpelijke voorbeelden neemt specialist Bram Martin de lezer mee langs de verschillende domeinen waarbinnen we vaak onbewust (en ongewild) informatie over onszelf prijsgeven. De vlotte schrijfstijl en praktische tips maken van 'Bewust op het internet' een bruikbaar handboek voor iedereen die zich regelmatig op het internet begeeft.'
Jeroen van den Broek, zelfstandig criminoloog bij Partner in Crime

  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.