Historische Verhalen

Verzamelbundel III

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Historische Verhalen

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789082642667, February 2019
Formaat: 19.4 (h) x 12.3 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 260 gram.

Uitgever: Uitgeverij Historische Verhalen

redactie: Rik van der Vlugt

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een weesmeisje in het zeventiende-eeuwse Londen dat probeert te overleven, een beeldhouwer uit het oude Egypte die voor een onmogelijke opdracht staat, een visser uit Dordrecht die verzeild raakt in politieke conflicten van de Lage Landen, en twee priesters die de olifant van Karel de Grote moeten verzorgen.

Dit is een kleine greep uit de personages die voorkomen in deze gevarieerde verhalenbundel. Niet alleen zijn de vertellingen geschreven door meerdere auteurs, ook speelt elk verhaal zich af in een andere tijdsperiode. Van het Bijbelse Jericho uit de dertiende eeuw voor Christus, tot het moderne Cambodja van de jaren '80.

Alle vertellingen zijn gebaseerd op historische feiten en zijn zo geschreven dat ze daadwerkelijk gebeurd zouden kunnen zijn. De auteurs voegen een menselijk verhaal toe aan de harde feiten die in de geschiedenisboeken staan.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Historische verhalen

paperback/ gebrocheerd: € 17.50
De Oudheid is een periode die bekendstaat om haar befaamde filosofen, haar legendarische veldheren en machtige heersers. Historische figuren ...

Meer boekennieuws op Facebook.